Forbedre Hjemmets Interiør

Hvis du ønsker å endre måten hjemmet ditt ser ut og gjøre gjestene setter pris på ditt hjem som de går i så du er på rett sted. Ta en titt på innholdet i denne artikkelen og se hva du kan lære som kan hjelpe deg å fikse det indre av hjemmet ditt for å ha en estetisk tiltalende utseende.

Når du velger en fargepalett for rommet ditt, bruk ikke mer enn tre farger. Når dekorere, følg 60-30-10 regelen. 60% av rommet bør være en dominerende farge, 30% en sekundær farge, og 10% en aksent farge. Mer enn 3 farger kan gjøre rommet begynner å se travelt.

Velg dine farger nøye når du ser på males et rom. Du ønsker å velge farger som går godt sammen og kompliment hverandre. Du ønsker ikke farger som sammenstøt og kjempe for oppmerksomhet. Du vil at fargene skal gli sammen og føle seg naturlig. Ikke gå med for mange lyse farger, eller du risikerer overveldende sansene.

Når redecorating et soverom, legge litt farge kan hjelpe. Male en aksent vegg eller legge litt ekstra fet puter til sengen. Plasser en aksent stol i hjørnet eller bruk lampeskjermer med en dristig pop av farge. Dette gir rommet visuell interesse, og det er en rimelig måte å endre plassen på.

Innlemme kunst i rom i huset ditt, enten de er malerier, bilder eller plakater. Dette kan gå sammen med temaet i huset som du velger og vil bidra til å forbedre det generelle utseendet. Hvis du er en ung huseier, kan du ramme klassisk kunstverk for å legge til elegansen i hjemmet ditt.

En god interiørdesign spissen er å ikke bli for båret bort med å vise frem din store TV eller underholdningssystem. Når vennene dine er over, vil de ikke være tilbøyelig til å snakke med en gigantisk TV stirrer dem ned. Hvis du fremdeles verdsetter samtaler, må du sørge for at TV-en ikke er i fokus.

Tenk på belysning. Belysning kan ikke bare hjelpe deg med å se ting tydeligere, men gode lamper og lys kan skape en følelse av drama og spenning i et rom. Finn ut om forskjellige lys, fra innfelte spotlights til gulvlamper, og eksperimenter for å se hvilken som passer hjemmet ditt best.

Opprett en samling. De beste samlingene kombinerer tre eller flere interessante og nært beslektede brikker. Et eksempel ville være å ha tre vaser, som du vil kalle en samling. Hvis du har tre bilder, er det en samling. Sett samlingen din i en gruppe for å skape en attraktiv skjerm, og det kan også fungere som en samtale stykke.

Til slutt er det opp til deg å bruke all den kunnskapen som du har fått til å være en produktiv interiørarkitekt. Du vil være sikker på at du gjør alt du kan for å gjøre hjemmet ditt ser bra ut, og bruke din kunnskap er den eneste måten som kommer til å skje.