Interiørdesign Tips

Lær å Dekorere I Noen Få Enkle Trinn

Emnet interiørdesign skremmer og er skremmende for mange mennesker. En god måte å kaste denne frykten på, er å lære alt du kan om emnet. Tipsene her kan bidra til å inspirere deg til å skape et rom som er både funksjonelt og stilig.

Når du velger en fargepalett for rommet ditt, bruk ikke mer enn tre farger. Når dekorere, følg 60-30-10 regelen. 60% av rommet bør være en dominerende farge, 30% en sekundær farge, og 10% en aksent farge. Mer enn 3 farger kan gjøre rommet begynner å se travelt.

Bruk speil når du dekorerer hjemmet ditt. Speil kan være veldig nyttige, spesielt hvis du bor i et lite rom. Et speil på en eller to vegger er ikke bare praktisk for å fikse håret mens du er på farten. De kan også gi illusjonen om mer plass. Et strategisk plassert speil kan gjøre underverker for å åpne et rom.

Ikke overse kjelleren når du planlegger et interiør-design prosjekt. Hvis du har en kjeller som er enda bare semi-ferdig, kan det bli forvandlet til en stor plass å underholde, spille eller slappe av. Hvis du er klar til å begynne å designe ditt hjem og har en kjeller bør du tenke på hva du kan gjøre for å gjøre det et sted som du kan nyte.

Når du gjør deg klar til å male et rom, maler du bare en del av en vegg først, og venter noen dager før du bestemmer deg. Du kan unngå bryet og ekstra kostnader ved å male et dårlig fargevalg på nytt ved å se hva du føler for det etter et par dager.

Ordne møblene dine på en smart. Gå rundt på rommene og ta forskjellige stier: er du i stand til å enkelt gå fra ett rom til det andre? Møbler bør ikke være i veien, og likevel noen elementer bør gjøres sentralt hvis du ønsker å lage et tema eller et farge mønster basert på et møbel.

Rydd opp. Før du starter noen interiørdesign, er det en god idé å sørge for at alt er veldig rent. Din teppe kanskje blikk Skrekkelig, bortsett fra den kanskje ikke nød å bli erstattet. Det er mulig at det bare trenger en god rengjøring! Gt alt ryddet opp før de bestemmer seg for hva de skal gjøre videre, og du kan spare deg selv penger og tid.

Bruk varme gulv på soverommet. Et kaldt gulv kan være en ekkel sjokk første i morgen. Pass på å bruke noe sånt som teppe eller tregulv på soverommet. Unngå keramiske, marmor, eller andre kule overflater. Hvis varme gulv er ikke et alternativ, sette et teppe ned under eller i nærheten av sengen.

Hold alltid funksjonalitet i bakhodet når du utformer et rom. Du må vurdere din dag til dag bruk av rommet. Spør deg selv om enkelte funksjoner vil hemme din dag til dag bruk. Vil det bli vanskelig å manøvrere rundt? Vil det bli distraherende og hindre deg? Rommet ditt bør være funksjonell fremfor alt annet.

Som nevnt ovenfra er det svært vanlig å se at de fleste huseiere er redde for å takle eventuelle interiørdesignprosjekter. Den beste måten å overvinne denne frykten på er gjennom kunnskap. Ved å innlemme de fordelaktige tipsene som er lært her, har du alle verktøyene som er nødvendige for å gjøre hjemmet ditt til et skjønnhetssted.